Finsetaal.nl - Finse vertalingen & tolkendiensten - Home
Warning: include(content_NL/menu.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /public/sites/www.finsetaal.nl/index_NL.php on line 46

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'content_NL/menu.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /public/sites/www.finsetaal.nl/index_NL.php on line 46

Finsetaal.nl

Finse vertalingen, tolkendiensten en meer...

Finsetaal.nl is een samenwerkingsverband van een aantal vertalers, tolken en andere taalprofessionals met als doel om een totaaloplossing te bieden aan particulieren, overheden en bedrijven die een tekst te vertalen hebben, een tolk nodig hebben of geïnteresseerd zijn in de Finse taal en cultuur.
U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen en wij zoeken daarbij vervolgens de juiste taalprofessional (Meer informatie...)

Informatiebronnen en Finse literatuur

Finsetaal.nl biedt naast vertalingen en andere taaldiensten ook een pagina met links naar studieboeken, woordenboeken, websites, cursussen en andere informatiebronnen over Finland en het Fins. Op de pagina 'Vertaald in het Nederlands' geven wij een overzicht van een aantal bekende en minder bekende Finse romans die in het Nederlands zijn verschenen. Op de pagina 'Vertaald in het Fins' vindt u een lijst van Nederlandse romans die in Finland zijn gepubliceerd.

Fins woordenboek

Finsetaal.nl beschikt over een eigen online woordenboek Nederlands-Fins-Nederlands. Hierin kunt vertalingen opzoeken van Finse of Nederlandse woorden en een aantal grammaticale vervoegingen.

Google
exact begin alles

Online vertaling aanvragen


Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een vertaling of tolkendienst. Naast vertalingen van of naar het Fins bent u bij ons ook aan het goede adres voor een aantal andere taalcombinaties. Alle offerte-aanvragen worden snel en persoonlijk beantwoord en uitgevoerd door een bij ons aangesloten (freelance) vertaler of vertaalbureau.